September, 2018

13sep11:3012:00CelloKaramell LunsjMed vinneren av Harstad Sparebanks Kulturpris 201711:30 - 12:00 Galleri NordNorge

Tid

(Torsdag) 11:30 - 12:00

Sted

Galleri NordNorge

Normanns gate 1, Harstad

Mer

Om arrangementet

Pressebilde CelloKaramell – foto Øivind Arvola

JUBILEUMSFORESTILLING MED RUNA BERGSMO (utdrag)

Karamell er godt, det er søtt, det er klissete, og for mye karamell gir deg hull i tenna. Livets karamell kan være god, men du kan også få deg en på tygga, en smell: en karamell.

I konserten CelloKaramell vil fire celloer ta deg med på en reise gjennom et karamell-liv, med Svein Hundsnes sin cellokvartett som den røde tråden. Vi skal mange avstikkere underveis, fra det helt stille, til smerte og sorg, gjennom sinne og glede og kanskje ender vi der det hele begynte, med åpen, universell musikk.

Det blir sang, det blir sax, det blir Metallica, det blir skjørt og vakkert, og kanskje også litt klissete. Fremfor alt blir det hyggelig når vi samler fire cellister fra nord til en karamell av en konsert. Vær forberedt på overraskelser, men forvent også det opplagte når celloen har hovedrollen: skjønnhet.

Komponister:
Svein Hundsnes, Arvo Pärt, Vivaldi, Heitor Villa-Lobos, Beatles, Metallica, Runa Bergsmo m.fl.

Utøvere:
Runa Bergsmo, Arctimus / Kultur i Troms.
Runa feirer 25 år som landsdelsmusiker med denne forestillingen. Hun ble nylig tildelt Harstad Sparebanks Kulturpris sammen med Ann-Sofie Godø.
Hans Urban Andersson, landsdelsmusiker fra MiN-ensemblet
Nikolay Girunyan, landsdelsmusiker fra EnsembleNoor
Ingeborg Torvanger, frilanser

Varighet: ca. 30 minutter. På denne lunsjkonserten blir det spilt et 30 minutters utdrag fra det fulle programmet, som urfremføres onsdag 20. september.

En produksjon med landsdelsmusikerne fra Troms Fylkeskommune – Kultur i Troms, i samarbeid med Musikk i Nordland og Scene Finnmark.
Produsent: Dominique Guyot, Kultur i Troms, tel: 777 88 653

Arrangør

X