Mars, 2020

19mar13:0014:00AVLYST "Rune og Erika for fulle seil" i SjømannskirkaDynamitt-duo på Vinterfestuka13:00 - 14:00 Sjømannskirka i Narvik

Tid

(Torsdag) 13:00 - 14:00

Sted

Sjømannskirka i Narvik

Kongensgate 1, 8514 Narvik

Mer

Om arrangementet

Avlyst i forbindelse med coronaepidemi

Med trekkspill og fiolin er dynamitt-duoen Rune Larsen og Erika Toth klare til å skape lunsjstemning på Vinterfestuka.

Erika og Rune utforsker og utnytter klangpaletten til sine instrumenter for fullt. De er ikke bare knallgode hver for seg, de utfyller og utfordrer også hverandre på en helt unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en flott blanding av sjangrer og stemninger som fenger fra første til siste tone. Publikum vil garantert kjenne igjen flere av stykkene, selv om de blir presentert i en litt uvanlig og helt ny drakt.

Dette skyldes Runes enorme og lekne talent for arrangering, hvor det kan bli både full rytmisk forvirring og vanvittige musikalske sitater. Det blir vals, tango, foxtrot, filmmusikk, romantiske perler… og masse humor og glede!

Om musikerne:
Rune Larsen er mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Han virker til daglig som frilanser og musikkpedagog med base i Stamsund.

Fiolinisten Erika Toths formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Hun er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms og opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa.

 

Medvirkende:
Erika Toth – fiolin
Rune Larsen – trekkspill

Varighet: ca. 50 minutter

 

Arrangør

X