Januar, 2020

31jan19:0020:15"Rune og Erika for fulle seil" på NordlysfestivalenDynamitt-duo på Maskinverkstedet19:00 - 20:15 Maskinverkstedet

Tid

(Fredag) 19:00 - 20:15

Sted

Maskinverkstedet

Skansegata 13, 9008 Tromsø

Mer

Om arrangementet

Med trekkspill og fiolin er dynamitt-duoen Rune Larsen og Erika Toth tilbake i Tromsø med helt nytt program! Gled deg til et gjensyn med to virtuose musikere som byr på seg selv i en energisk forestilling uten like.

Klikk her for billettbestilling

Erika og Rune utforsker og utnytter klangpaletten til sine instrumenter for fullt. De er ikke bare knallgode hver for seg, de utfyller og utfordrer også hverandre på en helt unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en flott blanding av sjangrer og stemninger som fenger fra første til siste tone. Publikum vil garantert kjenne igjen flere av stykkene, selv om de blir presentert i en litt uvanlig og helt ny drakt.

Dette skyldes Runes enorme og lekne talent for arrangering, hvor det kan bli både full rytmisk forvirring og vanvittige musikalske sitater. Det blir vals, tango, foxtrot, filmmusikk, romantiske perler… og masse humor og glede!

Om musikerne:
Rune Larsen er mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Han virker til daglig som frilanser og musikkpedagog med base i Stamsund.

Fiolinisten Erika Toths formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Hun er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms og opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa.

 

Medvirkende:
Erika Toth – fiolin
Rune Larsen – trekkspill

Varighet: ca. 75 minutter uten pause

Inngang: voksen 250,- / student 200,- . Kjøp billetter.

Arrangør

NordlysfestivalenNordlysfestivalen har siden sin oppstart i 1988, utviklet seg fra en liten klassisk musikkfestival, til en stor tidagers musikkfest. Nordlysfestivalen har beholdt kjernen av det klassiske, men presenterer i dag i tillegg en stor bredde av musikalske uttrykk. Fra verdensstjerner til lokale talenter, fra etablerte artister til kommende stjerner, alle finner du på våre scener.Tlf: 77 68 90 70 / firmapost@nordlysfestivalen.no Postboks 966, 9260 Tromsø

X