September, 2019

Dette er et gjentakende arrangement

17sep19:3021:15"Rune og Erika for fulle seil" uke 38 KAN BESTILLESDynamitt-duo med nytt program19:30 - 21:15 Konsertlokaler i Troms eller Vesterålen

Tid

(Tirsdag) 19:30 - 21:15

Sted

Konsertlokaler i Troms eller Vesterålen

Mer

Om arrangementet

Konsertsteder ikke bestemt ennå – send inn bestilling om du vil arrangere denne konserten.

Rune Larsen er bl.a. mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Fiolinisten Erika Toths virtuositet og formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Rune virker til daglig som frilansutøver samt musikkpedagog med base i Stamsund. Erika er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms (Harstad); hun opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa. De to har spilt sammen siden 2014 i bandet «Magyar Hot Club» og har hatt en egen duo-produksjon siden 2017.

Erika og Rune er ikke bare knallgode på hver sitt instrument, de utfyller og utfordrer også hverandre på en unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en fin blanding av sjangrer og stemninger, der publikum vil kjenne igjen mye, men også få en del overraskelser. I løpet av konserten blir vi nemlig kjent med Runes enorme og mangfoldige talent for arrangering. Det kan bli innslag av fugler av ymse slag, bl.a. en uhyre morsom ”Føggeldans”, samt tango-dansende fiolinister og berusede akkordeonister.

 

Medvirkende:
Erika Toth – fiolin
Rune Larsen – trekkspill

Varighet: ca. 90 minutter med pause

Arrangør

Arrangører i Troms eller Vesterålen

X