September, 2019

20sep11:3012:15"Rune og Erika for fulle seil" - lunsjkonsert HeracleumDynamitt-duo skaper høy stemning11:30 - 12:15 Heracleum seniorsenter Tromsø

Tid

(Fredag) 11:30 - 12:15

Sted

Heracleum seniorsenter Tromsø

Vestregate 15, 9008 Tromsø

Mer

Om arrangementet

Rune Larsen er bl.a. mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Han virker til daglig som frilansutøver samt musikkpedagog med base i Stamsund. Fiolinisten Erika Toths virtuositet og formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Hun er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms og opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa. De to har spilt sammen siden 2014 i bandet «Magyar Hot Club».

Erika og Rune har hatt en egen duo-produksjon siden 2017. De er ikke bare knallgode på hver sitt instrument, de utfyller og utfordrer også hverandre på en unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en fin blanding av sjangrer og stemninger, der publikum vil kjenne igjen mye, men også få en del overraskelser. I løpet av konserten blir vi nemlig kjent med Runes enorme og mangfoldige talent for arrangering. Det kan bli innslag av fugler av ymse slag, bl.a. en uhyre morsom ”Føggeldans”, samt tango-dansende fiolinister og berusede akkordeonister.

 

Medvirkende:
Erika Toth – fiolin
Rune Larsen – trekkspill

Varighet: ca. 40 minutter

Arrangør

Tromsø kommune / Den kulturelle spaserstokken

X