Januar, 2020

29jan19:0021:00Om & Men i Målselv19:00 - 21:00 Mellembygd kultur- og oppvekstsenter

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:00

Sted

Mellembygd kultur- og oppvekstsenter

Fv854 190

Mer

Om arrangementet

Om & Men

Fotefar og Pål-Are Bakksjø trio

To trioer med perfekt match i musikkdating: Målselv-trio med sang, fele og gitar, møter Bodø-trio med sang, trommer og bass. Når begge vokalistene i tillegg behersker både tangenter og gitar, så er matchen fullbrakt.

Låtskriverne Lena Jinnegren og Pål-Are Bakksjø har nokså ulik bakgrunn og musikalsk ståsted, men i sangene de skriver har begge et gjenkjennelig skråblikk på livet. De setter ord på opp- og nedturer du kanskje kjenner igjen, og de beskriver trender og duppeditter vi mer eller mindre bevisst omgir oss med. Vi får også et innblikk i hva som inspirerer til nye låter, og hvorfor noen sanger blir til – og andre ikke. Visene krydres med nye slåtter fra Ragnhild Furebotten, og alt framføres av et strålende knippe musikere.

«Om & Men» er bestillingsverk til Nordlysfestivalen 2020, produsert av Folkemusikk Nord / Kultur i Troms, som også tar konserten på turné rundt i Nord-Norge.

Medvirkende

Lena Jinnegren – sang, tangenter, gitar, komponist
Pål Are Bakksjø – sang, tangenter, gitar, komponist
Ragnhild Furebotten – fele, komponist
Bendik Lund Haanshus – gitar, arrangør
Arnfinn Bergrabb – trommer
Christo Stangness – kontrabass

Denne produksjonen er støttet av Norsk KulturfondDet norske komponistfond og Tekstforfatterfondet.

Arrangør

KalottspelMusikken, Dansen, Møteplassen! Festival og heilårsarrangør i Målselv. Folkemusikk og folkedans frå nordkalotten; Herlige konserter, fine forestillinger, heftige dansekvelder, bra buskspell, kurs, kunst, elvesafari, fine folk og massevis av god stemning!

X