Januar, 2020

27jan(jan 27)19:0028(jan 28)22:00Om & Men på Nordlysfestivalen19:00 - 22:00 (28) Verdensteatret

Tid

27 (Mandag) 19:00 - 28 (Tirsdag) 22:00

Sted

Verdensteatret

Grønnegata 100

Mer

Om arrangementet

Om & Men

Fotefar og Pål-Are Bakksjø trio

To trioer med perfekt match i musikkdating: Målselv-trio med sang, fele og gitar, møter Bodø-trio med sang, trommer og bass. Når begge vokalistene i tillegg behersker både tangenter og gitar, så er matchen fullbrakt.

Låtskriverne Lena Jinnegren og Pål-Are Bakksjø har nokså ulik bakgrunn og musikalsk ståsted, men i sangene de skriver har begge et gjenkjennelig skråblikk på livet. De setter ord på opp- og nedturer du kanskje kjenner igjen, og de beskriver trender og duppeditter vi mer eller mindre bevisst omgir oss med. Vi får også et innblikk i hva som inspirerer til nye låter, og hvorfor noen sanger blir til – og andre ikke. Visene krydres med nye slåtter fra Ragnhild Furebotten, og alt framføres av et strålende knippe musikere.

«Om & Men» er bestillingsverk til Nordlysfestivalen 2020, produsert av Folkemusikk Nord / Kultur i Troms, som også tar konserten på turné rundt i Nord-Norge.

 

Konserter under Nordlysfestivalen

Mandag 27. januar 19:00   Verdensteatret i Tromsø – Premiere
Tirsdag 28. januar 19:00   Driv i Tromsø – Arctic Puls på Arctic Frontiers

 

Medvirkende

Lena Jinnegren – sang, tangenter, gitar, komponist
Pål Are Bakksjø – sang, tangenter, gitar, komponist
Ragnhild Furebotten – fele, komponist
Bendik Lund Haanshus – gitar, arrangør
Arnfinn Bergrabb – trommer
Christo Stangness – kontrabass

Denne produksjonen er støttet av Norsk KulturfondDet norske komponistfond og Tekstforfatterfondet.

Arrangør

NordlysfestivalenNordlysfestivalen har siden sin oppstart i 1988, utviklet seg fra en liten klassisk musikkfestival, til en stor tidagers musikkfest. Nordlysfestivalen har beholdt kjernen av det klassiske, men presenterer i dag i tillegg en stor bredde av musikalske uttrykk. Fra verdensstjerner til lokale talenter, fra etablerte artister til kommende stjerner, alle finner du på våre scener.Tlf: 77 68 90 70 / firmapost@nordlysfestivalen.no Postboks 966, 9260 Tromsø

X