Oktober, 2018

03okt19:0021:30OperaAften på MyklebostadEn helaften med musikk fra øverste hylle, sang og latter19:00 - 21:30 Myklebostad Kulturhus

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:30

Sted

Myklebostad Kulturhus

Myklebostadveien 1946, 9443 Myklebostad

Mer

Om arrangementet

Pressebilder:
Erika Toth – foto John Henry Storhaug
Runa Bergsmo – Foto Øivind Arvola
Ann-Sofie Godø – Foto Øivind Arvola
Knut Stiklestad – Foto Egil Scott Jensen
John Kristian Bjørnstad Karlsen – foto Øivind Arvola

Erika Toth, Runa Bergsmo og Ann-Sofie Godø fra Harstad er kjent som landsdelsmusikere hos Kultur i Troms; sammen utgjør de Arctimus trio. De har spilt på Myklebostad ved mange anledninger og i ulike konstellasjoner: Nyttårskonserter (Arctimus sekstett / Magyar Hot Club), Virtuost Samspill (Erika på fiolin og Rune på trekkspill), Happy Forties (Ann-Sofie på piano med tenoren Ola Marius) er bare noen av dem.

Trioen har turnert med sine operakonserter på brygger, grendehus, cafeer og puber to ganger hvert år siden 2015. Denne gangen har de med seg to mannlige solister: bassen Knut Stiklestad og tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen. Disse trives like godt i et intimt nordnorsk lokale som på en stor operascene, og deres folkelige fremtoning får publikum med fra første tone.

Årets operaprogram har fått spesielt gode tilbakemeldinger både for solistenes vokale prestasjoner og de nydelige arrangementene som Arctimus trio spiller. Du vil sikkert kjenne igjen mange av sangene – men noen av dem har du garantert aldri hørt fremført slik som den muntre duoen gjør. «Aktene» i forestillingen rammes inn av instrumentale stykker spilt av Arctimus trio, som også akkompagnerer solosangene og duettene.
Caféen serverer kaffe og kaker før konsertstart og i pausen. Gled deg til en trivelig kveld i godt selskap, med stemmeprakt, knallstemning og stor fare for latterkramper.

Salg av kaffe og kaker fra kl. 19:00 – konsertstart 19:30

Billetter 200,- / barn under 15 gratis – forhåndssalg: ta kontakt med Magne på 48 10 51 60

Arrangør

Myklebostad KretsutvalgMagne Pedersen 48 10 51 60 Myklebostadveien 1774, 9443 Myklebostad

X