Mars, 2020

14mar15:0016:30AVLYST - Operakafé på RødbankenArctimus trio, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid15:00 - 16:30 Bankhjørnet i Rødbanken

Tid

(Lørdag) 15:00 - 16:30

Sted

Bankhjørnet i Rødbanken

Storgata 65, 9008 Tromsø

Mer

Om arrangementet

Konserten må dessverre avlyses.

Den populære Operakafeen med Arctimus trio er tilbake med nye solister

Operapub med Arctimus trio er nå blitt en årelang tradisjon på små steder i Nordland og Troms. Den fornyes hvert år med nye solister og nytt program. Hos Operaforeninga i Tromsø heter konserten «Operakafé», og er for en gang flyttet fra den tradisjonelle Teaterkafeen til Rødbanken.

Arctimus trio og sangerne de har med seg er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det mezzosopranen Ingebjørg Kosmo og bassen Magne Fremmerlid som står for de vokale prestasjoner.

Ingebjørg Kosmo, opprinnelig fra Fauske, er nylig pensjonert fra Den norske opera og ballett der hun var fast ansatt siden 1997. Hun er en ettertraktet konsertsanger og har vært gjestesolist hos prestisjetunge aktører som festspillene i Salzburg og Berliner Filharmoniker.

Magne Fremmerlid var fast ansatt ved Den norske opera og ballett fra 1997 til 2016. Nå er han som frilanser en hyppig gjest på Nasjonaloperaen og norske distriktsoperascener.

Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll i glassene.

 

MEDVIRKENDE
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Ingebjørg Kosmo, mezzosopran
Magne Fremmerlid, bass

Varighet: Det spilles 2 avdelinger på ca. 35 minutter hver. Servering før konserten og i pausen.
Dørene åpner kl. 1415.

Gratis inngang.

 

PRESSEBILDER

Arctimus trio – Erika Toth, Ann-Sofie Godø, Runa Bergsmo – foto Øivind Arvola

Ingebjørg Kosmo – foto Erik Berg

Magne Fremmerlid – foto Lars G. Fremmerlid

 

Arrangør

Operaforeninga i TromsøFrivillig organisasjon som fremmer interessen for og legger til rette for opera/operette og andre former for musikkteater, ballett- og dansefremføringer i Tromsø.nina.jebens33@gmail.com

X