Mars, 2019

19mar12:0013:00OperapubSøskenpar i vinden12:00 - 13:00 Kanebogen kafé og aktivitetssenter

Tid

(Tirsdag) 12:00 - 13:00

Sted

Kanebogen kafé og aktivitetssenter

Fredlyveien 4, 9411 Harstad

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub med Arctimus trio er tilbake på Kanebogen!

Konseptet er enkelt: tre musikere og to sangere inntar kafeen kl. 12 og skaper en stemning du sjeldent har opplevd maken til. Ann-Sofie Godø spiller piano, Runa Bergsmo cello, og Erika Toth fiolin; sammen med to operasolister serverer de sangperler på rekke og rad, i en hyggelig og uformell setting. Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker.

Arctimus trio og sangerne er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det søskenparet Aleksander og Maria Nohr fra Kjerringøy som står for de vokale prestasjoner.

Maria ble tildelt «Arvefølgeprisen» av Arve Tellefsen for Bodøs beste unge talent i en alder av 18 år. Hun har siden hatt flere roller på Operaen i Kristiansund, Trøndelag Opera og nærmere oss med NOSO. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of Music» ved Hålogaland teater.

Aleksander Har sunget roller i bl.a. Carmen, Figaros Bryllup, La Cenerentola m.fl. Han samarbeider også med akkordeonist Ida Løvli Hidle med et repertoar som spenner fra folkemusikk til nykomponert musikk. I sesongen 2019-20 skal han synge flere større roller i Malmö Opera, Den norske opera og ballett og på Festspillene i Bergen.

 

MEDVIRKENDE
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Maria Nohr, mezzosopran
Aleksander Nohr, baryton

Varighet: ca. 1 time

PRESSEBILDER

Arctimus trio – Erika Toth, Ann-Sofie Godø, Runa Bergsmo – foto Øivind Arvola
Maria Nohr – foto Martin Eilertsen
Maria Nohr – foto Karianne Grønbech
Aleksander Nohr – foto Kristine Hellemo Larsen
Aleksander Nohr (sort hvitt) – foto Kristine Hellemo Larsen

 

Arrangør

Harstad kommuneKommune i Sør-Troms

X