Mars, 2019

23mar15:0016:30OperakaféSøskenpar i vinden15:00 - 16:30 Hålogaland Teater

Tid

(Lørdag) 15:00 - 16:30

Sted

Hålogaland Teater

Teaterplassen 1, 9258 Tromsø

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub med Arctimus trio kommer til Tromsø i form av Operakafé!

Med hele 5 medvirkende vil det bli høy stemning i kafeen. Arctimus trio består av Ann-Sofie Godø på piano, Runa Bergsmo på cello, og Erika Toth på fiolin; alle tre er ansatt som Landsdelsmusikere hos Kultur i Troms. Sammen med to operasolister serverer de sangperler på rekke og rad.

Arctimus trio og sangerne er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det søskenparet Aleksander og Maria Nohr fra Kjerringøy som står for de vokale prestasjoner.

Maria ble tildelt «Arvefølgeprisen» av Arve Tellefsen for Bodøs beste unge talent i en alder av 18 år. Hun har siden hatt flere roller på Operaen i Kristiansund, Trøndelag Opera og nærmere oss med NOSO. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of Music» ved Hålogaland teater.

Aleksander Har sunget roller i bl.a. Carmen, Figaros Bryllup, La Cenerentola m.fl. Han samarbeider også med akkordeonist Ida Løvli Hidle med et repertoar som spenner fra folkemusikk til nykomponert musikk. I sesongen 2019-20 skal han synge flere større roller i Malmö Opera, Den norske opera og ballett og på Festspillene i Bergen.
Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i pausen blir det tid til påfyll i glassene.

 

MEDVIRKENDE
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Maria Nohr, mezzosopran
Aleksander Nohr, baryton

Kafeen åpner kl. 1400, konsertstart 1500. Varighet: 1 t 30 minutter

PRESSEBILDER

Arctimus trio – Erika Toth, Ann-Sofie Godø, Runa Bergsmo – foto Øivind Arvola
Maria Nohr – foto Martin Eilertsen
Maria Nohr – foto Karianne Grønbech
Aleksander Nohr – foto Kristine Hellemo Larsen
Aleksander Nohr (sort hvitt) – foto Kristine Hellemo Larsen

 

Arrangør

Operaforeninga i TromsøFrivillig organisasjon som fremmer interessen for og legger til rette for opera/operette og andre former for musikkteater, ballett- og dansefremføringer i Tromsø.nina.jebens33@gmail.com

X