September, 2020

24sep17:3019:30Operapub på Kåfjord HelsetunArctimus trio, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid17:30 - 19:30 Kåfjord Helsetun

Tid

(Torsdag) 17:30 - 19:30

Sted

Kåfjord Helsetun

Kåfjorddalsvegen 34, 9147 Birtavarre

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub med Arctimus trio er tilbake med nye solister

Operapub med Arctimus trio er nå blitt en årelang tradisjon i landsdelen. Denne forestillingen settes opp på et titalls små steder i Nordland og Troms, og fornyes hvert år med nye solister og nytt program. Årets utgave led dessverre av koronakrisen – artistene rakk akkurat premieren 11. mars før all kulturformidling måtte stanses i flere måneder.

Nå er Arctimus trio og operasolistene mer enn klare for å opptre igjen. Gro Søland, leder på Kåfjord Helsetun i Birtavarre, er en av 5 utvalgte arrangører som er så heldige å kunne tilby denne fantastiske forestillingen til publikumet i Kåfjord. Arrangøren gleder seg stort og garanterer at publikum og musikere blir godt tatt imot!

Erika Toth på fiolin, Runa Bergsmo på cello og Ann-Sofie Godø på piano har med seg mezzosopranen Ingebjørg Kosmo og bassen Magne Fremmerlid.

Ingebjørg Kosmo, opprinnelig fra Fauske, er nylig pensjonert fra Den norske opera og ballett der hun var fast ansatt siden 1997. Hun er en ettertraktet konsertsanger og har vært gjestesolist hos prestisjetunge aktører som festspillene i Salzburg og Berliner Filharmoniker.

Magne Fremmerlid var fast ansatt ved Den norske opera og ballett fra 1997 til 2016. Nå er han som frilanser en hyppig gjest på Nasjonaloperaen og norske distriktsoperascener.

Her blir det drama, kjærlighet, inderlighet… og selvfølgelig en passe dose humor! Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll i glassene.

 

MEDVIRKENDE
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Ingebjørg Kosmo, mezzosopran
Magne Fremmerlid, bass

Varighet: Det spilles 3 avdelinger på ca. 25 minutter hver. Total lengde med pauser ca. 2 timer.

Konserten er gratis. Salg av drikkevarer før konsertstart og i pausene. Dørene åpner 1700.

OBS-Begrenset antall publikum!

 

PRESSEBILDER

Arctimus trio – Erika Toth, Ann-Sofie Godø, Runa Bergsmo – foto Øivind Arvola

Ingebjørg Kosmo – foto Erik Berg

Magne Fremmerlid – foto Lars G. Fremmerlid

 

Arrangør

Kåfjord HelsetunGro Søland / Leder Sykehjem, Leder PU-tjenesten481 45659, gro.soland@kafjord.kommune.no Kåfjorddalsvegen 34, 9147 Birtavarre

X