September, 2020

25sep20:0022:00Operapub på Lyngseidet GjestegårdArctimus trio, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid20:00 - 22:00 Lyngseidet Gjestegård

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Sted

Lyngseidet Gjestegård

Kjosveien 14, 9060 Lyngseidet

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub med Arctimus trio er tilbake med nye solister

Operapub med Arctimus trio er nå blitt en årelang tradisjon i landsdelen. Denne forestillingen settes opp på et titalls små steder i Nordland og Troms, og fornyes hvert år med nye solister og nytt program. Årets utgave led dessverre av koronakrisen – artistene rakk akkurat premieren 11. mars før all kulturformidling måtte stanses i flere måneder.

Nå er Arctimus trio og operasolistene mer enn klare for å opptre igjen. Ola Giæver på Lyngseidet Gjestegård er en av 5 utvalgte arrangører som er så heldige å kunne tilby denne fantastiske forestillingen til publikumet i Lyngen. Arrangøren gleder seg stort og garanterer at publikum og musikere blir godt tatt imot!

Erika Toth på fiolin, Runa Bergsmo på cello og Ann-Sofie Godø på piano har med seg mezzosopranen Ingebjørg Kosmo og bassen Magne Fremmerlid.

Ingebjørg Kosmo, opprinnelig fra Fauske, er nylig pensjonert fra Den norske opera og ballett der hun var fast ansatt siden 1997. Hun er en ettertraktet konsertsanger og har vært gjestesolist hos prestisjetunge aktører som festspillene i Salzburg og Berliner Filharmoniker.

Magne Fremmerlid var fast ansatt ved Den norske opera og ballett fra 1997 til 2016. Nå er han som frilanser en hyppig gjest på Nasjonaloperaen og norske distriktsoperascener.

Her blir det drama, kjærlighet, inderlighet… og selvfølgelig en passe dose humor! Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll i glassene.

 

MEDVIRKENDE
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Ingebjørg Kosmo, mezzosopran
Magne Fremmerlid, bass

Varighet: Det spilles 3 avdelinger på ca. 25 minutter hver. Total lengde med pauser ca. 2 timer.

Servering av øl og vin
Billetter 150,- selges i døra.

OBS-Begrenset antall publikum!

 

PRESSEBILDER

Arctimus trio – Erika Toth, Ann-Sofie Godø, Runa Bergsmo – foto Øivind Arvola

Ingebjørg Kosmo – foto Erik Berg

Magne Fremmerlid – foto Lars G. Fremmerlid

 

Arrangør

Lyngseidet GjestegårdServeringssted i Lyngen, arrangerer konsert i restauranten928 56 221 Kjosveien 14, 9060 Lyngseidet

X