November, 2019

27nov19:0021:00Operapub på Brygga HotellArctimus trio, Maria Nohr og Espen Langvik19:00 - 21:00 Brygga hotell

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:00

Sted

Brygga hotell

Sjøvegen 12, 8410 Lødingen

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub er tilbake i Lødingen!

Onsdag 27. november skal Arctimus trio og to operasolister innta Brygga Hotell for en kveld og skape en stemning du sjeldent har opplevd maken til. Sammen serverer de sangperler på rekke og rad, mens publikum koser seg med noe godt i glasset.

Arctimus trio og sangerne er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det Maria Moen Nohr og Espen Langvik som står for de vokale prestasjoner.

Maria er vokst opp i en sangerfamilie fra Kjerringøy i Nordland. Hun ble tildelt «Arvefølgeprisen» av Arve Tellefsen for Bodøs beste unge talent i en alder av 18 år. Hun har siden hatt flere roller på Operaen i Kristiansund, Trøndelag Opera og nærmere oss med NOSO. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of Music» ved Hålogaland teater.

Espen har sunget ved de aller fleste operascener i Norge. Han var fast ansatt solist i Solistensemblet ved Nasjonaloperaen i mange år, hvor han gjorde roller som Figaro i Barberen i Sevilla, Greven i Figaros bryllup, Papageno i Tryllefløyten, Sharpless i Madama Butterfly og Benjamin Sigismund i Fjerde nattevakt. Espen jobber nå som operasjef ved Arktisk Filharmoni i Tromsø.

Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll i glassene.

MEDVIRKENDE: Erika Toth, fiolin / Runa Bergsmo, cello / Ann-Sofie Godø, piano / Maria Moen Nohr, mezzosopran / Espen Langvik, baryton

Konsertstart 19:00, dørene åpner for servering 18:00. Det spilles 3 avdelinger på ca. 25 minutter hver.

Billetter kr 200,-
Ledsagerbevis aksepteres.

Arrangør

Brygga HotellOvernattings- og serveringssted med kulturarrangementer Sjøvegen 12, 8410 Lødingen

X