November, 2019

29nov20:0022:00Operapub på MaloneysArctimus trio, Maria Nohr og Espen Langvik20:00 - 22:00 Maloney's Pub

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Sted

Maloney's Pub

Lundbrygga, Sjøvegan

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub er tilbake på Sjøvegan!

Fredag 29. november skal Arctimus trio og to operasolister innta Maloneys Pub for en kveld og skape en stemning du sjeldent har opplevd maken til. Sammen serverer de sangperler på rekke og rad, mens publikum koser seg med noe godt i glasset.

Arctimus trio og sangerne er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det Maria Moen Nohr og Espen Langvik som står for de vokale prestasjoner.

Maria er vokst opp i en sangerfamilie fra Kjerringøy i Nordland. Hun ble tildelt «Arvefølgeprisen» av Arve Tellefsen for Bodøs beste unge talent i en alder av 18 år. Hun har siden hatt flere roller på Operaen i Kristiansund, Trøndelag Opera og nærmere oss med NOSO. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of Music» ved Hålogaland teater.

Espen har sunget ved de aller fleste operascener i Norge. Han var fast ansatt solist i Solistensemblet ved Nasjonaloperaen i mange år, hvor han gjorde roller som Figaro i Barberen i Sevilla, Greven i Figaros bryllup, Papageno i Tryllefløyten, Sharpless i Madama Butterfly og Benjamin Sigismund i Fjerde nattevakt. Espen jobber nå som operasjef ved Arktisk Filharmoni i Tromsø.

Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll i glassene.

MEDVIRKENDE: Erika Toth, fiolin / Runa Bergsmo, cello / Ann-Sofie Godø, piano / Maria Moen Nohr, mezzosopran / Espen Langvik, baryton

Konsertstart 20:00, dørene åpner for servering 19:00. Det spilles 3 avdelinger på ca. 25 minutter hver.

Billetter kr 100,-
Ledsagerbevis aksepteres.
Servering av drikkevarer.

Arrangør

Salangen øl- og spaserforeningKulturarrangør i Salangenspaserforeninga@gmail.com Heiaveien 8, 9350 Sjøvegan

X