November, 2019

30nov19:0021:00Operapub på Huset i HavetArctimus trio, Maria Nohr og Espen Langvik19:00 - 21:00 Huset i Havet

Tid

(Lørdag) 19:00 - 21:00

Sted

Huset i Havet

Mer

Om arrangementet

Den populære Operapub er tilbake i Grovfjord!

Lørdag 30. november skal Arctimus trio og to operasolister innta Huset i Havet for en kveld og skape en stemning du sjeldent har opplevd maken til. Sammen serverer de sangperler på rekke og rad, mens publikum koser seg med noe godt i glasset.

Arctimus trio og sangerne er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det Maria Moen Nohr og Espen Langvik som står for de vokale prestasjoner.

Maria er vokst opp i en sangerfamilie fra Kjerringøy i Nordland. Hun ble tildelt «Arvefølgeprisen» av Arve Tellefsen for Bodøs beste unge talent i en alder av 18 år. Hun har siden hatt flere roller på Operaen i Kristiansund, Trøndelag Opera og nærmere oss med NOSO. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of Music» ved Hålogaland teater.

Espen har sunget ved de aller fleste operascener i Norge. Han var fast ansatt solist i Solistensemblet ved Nasjonaloperaen i mange år, hvor han gjorde roller som Figaro i Barberen i Sevilla, Greven i Figaros bryllup, Papageno i Tryllefløyten, Sharpless i Madama Butterfly og Benjamin Sigismund i Fjerde nattevakt. Espen jobber nå som operasjef ved Arktisk Filharmoni i Tromsø.

Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll av vafler og forfriskninger.

MEDVIRKENDE: Erika Toth, fiolin / Runa Bergsmo, cello / Ann-Sofie Godø, piano / Maria Moen Nohr, mezzosopran / Espen Langvik, baryton

Konsertstart 19:00, dørene åpner for servering 18:00. Det spilles 3 avdelinger på ca. 25 minutter hver.
Servering av vafler, kaffe og forfriskninger.

Billetter kr 200,-
Ledsagerbevis aksepteres.

Arrangør

Astafjord KystlagAstafjord kystlag er en organisasjon for vern av norsk kystkultur. Astafjord kystlag er et lokallag av Forbundet KYSTEN.95045611 Masvika, 9446 Grovfjord

X