Oktober, 2018

04okt19:0022:30Operapub på KulturkafeenMens mannen var ut' efter øl...19:00 - 22:30 Kulturfabrikken Sortland

Tid

(Torsdag) 19:00 - 22:30

Sted

Kulturfabrikken Sortland

Strandgata 1, 8400 Sortland

Mer

Om arrangementet

Pressebilder:
Erika Toth – foto John Henry Storhaug
Runa Bergsmo – Foto Øivind Arvola
Ann-Sofie Godø – Foto Øivind Arvola
Knut Stiklestad – Foto Egil Scott Jensen
John Kristian Bjørnstad Karlsen – foto Øivind Arvola

Årets Operapub fra Kultur i Troms har fått spesielt gode tilbakemeldinger både for solistenes vokale prestasjoner og de nydelige arrangementene som Arctimus trio spiller. Erika Toth, Runa Bergsmo og Ann-Sofie Godø er ansatt som landsdelsmusikere hos Kultur i Troms; sammen utgjør de Arctimus trio, basert i Harstad.

Arctimus har turnert med sin Operapub to ganger hvert år siden 2015. Denne gangen har trioen med seg to mannlige solister: bassen Knut Stiklestad og tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen. De trives like godt i en nordnorsk pub som på en stor operascene, og deres folkelige fremtoning får publikum med fra første tone.

Du vil sikkert kjenne igjen mange av sangene – men noen av dem har du garantert aldri hørt fremført slik som den muntre duoen gjør. «Aktene» i forestillingen rammes inn av instrumentale stykker spilt av Arctimus trio, som også akkompagnerer solosangene og duettene.
Gled deg til en trivelig kveld med stemmeprakt, noe bravur, noe alvor, og stor fare for latterkramper. Med mange pauser til å hente påfyll fra disken…

Med:
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Knut Stiklestad, bass
John Kristian Karlsen, tenor

Inngang kr 200,-

Bestill billetter

Arrangør

Kulturfabrikken SortlandKulturaktør på Sortland Tlf. 76 10 91 00postmottak@kulturfabrikkensortland.no Postboks 117, 8401 Sortland

X