Sveinar Aase og Ann-Sofie Godø - foto Martin Losvik

Februar, 2019

12feb19:0020:15Rhapsody in Blue - NordfoldFirhendig piano og sang19:00 - 20:15 Nordfold kirke

Tid

(Tirsdag) 19:00 - 20:15

Sted

Nordfold kirke

140 Fv835, 8286 Nordfold

Mer

Om arrangementet

Sveinar Aase er Sørfold kommunes egen pianist og distriktsmusiker; pianisten Ann-Sofie Godø har vært landsdelsmusiker i Troms i over 25 år. I år fyller både Landsdelsmusikerne i Nord-Norge og distriktsmusikerne i Sørfold 40 år. Det skal Sveinar og Ann-Sofie feire med en helt ny produksjon der flygelets muligheter utnyttes for fullt av hele 20 fingre istedenfor 10. De har med seg tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen som også er distriktsmusiker i Sørfold.

Det verdenskjente stykket «Rhapsody in Blue» skrev George Gershwin i 1924 til seg selv på piano, opprinnelig ledsaget av et jazzorkester. Sveinar og Ann-Sofie er glade for at det også finnes en utgave for firhendig klaver, da den har en sentral plass i denne konserten.

Kjenner man dem godt vet man at Sveinar og Ann-Sofie er spesielt gode til å formidle musikk av høy kvalitet med en folkelig fremtoning. Ikke minst når de får hjelp av John Kristian, som vil bidra med et varmt lyrisk preg til programmet. Publikum kan glede seg til en lun og stemningsfull time til toner av Gershwin, Dvořak, Brahms m.fl.

Denne konserten er utviklet i samarbeid mellom Troms fylkeskommune – Kultur i Troms og Sørfold kommune.
Konsertvert: Steigenkoret.

Medvirkende

Sveinar Aase, piano;
Ann-Sofie Godø, piano;
John Kristian Bjørnstad Karlsen, tenor

Billetter 250,- kan bestilles på hoopla.no
Barn under 16 gratis

Arrangør

Kultur i Troms, Troms fylkeskommune

X