Sveinar Aase og Ann-Sofie Godø - foto Martin Losvik

Februar, 2019

15feb12:0012:30Rhapsody in Blue - StormenFirhendig piano og sang12:00 - 12:30 Stormen konserthus

Foto:

Martin Losvik

Tid

(Fredag) 12:00 - 12:30

Sted

Stormen konserthus

Storgata 1B, 8006 Bodø

Mer

Om arrangementet

Sveinar Aase er Sørfold kommunes egen pianist og distriktsmusiker; pianisten Ann-Sofie Godø har vært landsdelsmusiker i Troms i over 25 år. I år fyller både Landsdelsmusikerne i Nord-Norge og distriktsmusikerne i Sørfold 40 år. Det skal Sveinar og Ann-Sofie feire med en helt ny produksjon der flygelets muligheter utnyttes for fullt av hele 20 fingre istedenfor 10. De har med seg tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen som også er distriktsmusiker i Sørfold.

Det verdenskjente stykket «Rhapsody in Blue» skrev George Gershwin i 1924 til seg selv på piano, opprinnelig ledsaget av et jazzorkester. Sveinar og Ann-Sofie er glade for at det også finnes en utgave for firhendig klaver, da den har en sentral plass i denne konserten.

Kjenner man dem godt vet man at Sveinar og Ann-Sofie er spesielt gode til å formidle musikk av høy kvalitet med en folkelig fremtoning. Ikke minst når de får hjelp av John Kristian, som vil bidra med et varmt lyrisk preg til programmet. Publikum kan glede seg til en lun og stemningsfull time til toner av Gershwin, Dvořak, Brahms m.fl.

Denne konserten er utviklet i samarbeid mellom Troms fylkeskommune – Kultur i Troms og Sørfold kommune.

Medvirkende

Sveinar Aase, piano

Ann-Sofie Godø, piano

John Kristian Bjørnstad Karlsen, tenor

 

Gratis lunsjkonsert.

Arrangør

NOSOEt godt stykke nord for polarsirkelen finner du verdens yngste og nordligste profesjonelle orkesterinstitusjon - Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (Arctic Philharmonic). Siden opprettelsen i 2009 har Nordnorsk Opera og Symfoniorkester blitt en av Nord-Norges største og mest aktive kulturinstitusjoner.post@noso.no

X