Runa Bergsmo - foto Øivind Arvola

November, 2018

14nov17:0017:30Runa synger ut på BergsoddenGratis konsert17:00 - 17:30 Bergsodden sykehjem

Foto:

Øivind Arvola

Tid

(Onsdag) 17:00 - 17:30

Sted

Bergsodden sykehjem

Bergsodden 21, 9403 Harstad

Mer

Om arrangementet

Pressebilde: Runa Bergsmo, foto Øivind Arvola

Runa Bergsmo inviterer til en intim konsert der hun presenterer nykomponerte sanger. Med seg på laget har hun pianisten Ann Sofie Godø og gitaristen Harald Markussen.

Selv om Runa er mest kjent for å spille klassisk musikk, føler hun at hun nærmer seg visesjangeren med stormskritt. Hun kom ut med albumet Du store Mamelukk i fjor, som var rettet mot barn. Målet hennes er å skrive tekster med enkle ord, som gjerne skal handle om noe større. Ofte med fengende melodier og klare musikalske temaer.

Voksensanger eller barnesanger?
Barn kan være så store, og voksne kan være ganske små… Runa selv vet ikke helt om de nye sangene er ment for barn eller voksne. Ikke så rart når hun hele livet har hatt en fot i begge verdener.

Om konserten sier Runa:
«Det er en stor glede å inviterere til en konsert i klagens tegn. Det er mye glede i klaging. Mye samhold også. Klage på været, klage på trafikken, klage på kona og mannen og sjefen og læreren. Har du en klagestemme som aldri blir fornøyd? Det valget du aldri tok, det som kunne ha gjort den store forskjellen – eller tok du kanskje det valget? Nå vil jeg synge ut min klage. Eller var det glede?»

Medvirkende:
Runa Bergsmo, komponist / vokal / cello
Ann-Sofie Godø, piano
Harald Markussen, gitar

Varighet: 30 minutter

Konserten er gratis for beboere og pårørende

 

Arrangør

Kultur i Troms, Troms fylkeskommune

X