Mars, 2019

11mar19:0020:45Rune og Erika for fulle seilDynamitt-duo på Bygdetun19:00 - 20:45 Bygdetun

Tid

(Mandag) 19:00 - 20:45

Sted

Bygdetun

9064 Lenangsøyra

Mer

Om arrangementet

Dynamittduo tilbake med intens og variert konsert

Rune Larsen er bl.a. mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Fiolinisten Erika Toths virtuositet og formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Rune virker til daglig som frilansutøver samt musikkpedagog med base i Stamsund. Erika er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms (Harstad); hun opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa. De to har spilt sammen siden 2014 i bandet «Magyar Hot Club» og har hatt en egen duo-produksjon siden 2017.

Lyngen publikumet fikk oppleve disse to musikerne i fjor høst på Ungarsk Festkonsert, da i selskap av resten av bandet samt Giani Lincan på cimbalom. Nå kan ørene zoome seg inn på fiolinistens og akkordeonistens virtuose toner.

Erika og Rune er ikke bare knallgode på hver sitt instrument, de utfyller og utfordrer også hverandre på en unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en fin blanding av sjangrer og stemninger, der publikum vil kjenne igjen mye, men også få en del overraskelser. I løpet av konserten blir vi nemlig kjent med Runes enorme og mangfoldige talent for arrangering. Det kan bli innslag av fugler av ymse slag, bl.a. en uhyre morsom ”Føggeldans”, samt tango-dansende fiolinister og berusede akkordeonister.

Billetter 150,- kan forhåndsbestilles på 905 67 146

Servering av kaffe og kaker, øl og vin. Velkommen!

 

Arrangør

Lenangsøyra IdrettslagCommunity Organization in Lenangsøyra, Troms

X