Mars, 2019

Dette er et gjentakende arrangement

12mar12:0012:30Rune og Erika for fulle seil3 institusjonskonserter på Sonjatun12:00 - 12:30 Sonjatun

Tid

(Tirsdag) 12:00 - 12:30

Sted

Sonjatun

Sonjatunvegen 21, 9151 Storslett

Mer

Om arrangementet

Intim og variert konsert – Erika Toth, fiolin – Rune Larsen, trekkspill

Rune Larsen er bl.a. mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Fiolinisten Erika Toths virtuositet og formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Rune virker til daglig som frilansutøver samt musikkpedagog med base i Stamsund. Erika er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms (Harstad); hun opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa. De to har spilt sammen siden 2014 i bandet «Magyar Hot Club» og har hatt en egen duo-produksjon siden 2017.

Erika og Rune er ikke bare knallgode på hver sitt instrument, de utfyller og utfordrer også hverandre på en unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en fin blanding av sjangrer og stemninger, der publikum vil kjenne igjen mye, men også få en del overraskelser. I løpet av konserten blir vi nemlig kjent med Runes enorme og mangfoldige talent for arrangering. Det kan bli innslag av fugler av ymse slag, bl.a. en uhyre morsom ”Føggeldans”, samt tango-dansende fiolinister og berusede akkordeonister.

På Sonjatun spiller Rune og Erika et kortprogram tilpasset for Den kulturelle spaserstokken. Konserten spilles 3 ganger i ulike avdelinger:
Sonjatun sykehjem, Alfhildstua kl. 11:00
Bo- og kultursenter, fellesrommet kl. 12:00
Omsorgssenteret – kl. 17:00
Konsertene er gratis for beboere og pårørende.

 

Arrangør

Nordreisa kommuneKommune i Nord-Troms

X