Ann-Sofie Godø og Åse Krystad - Foto Knut Godø

Oktober, 2019

25okt11:0016:15Schlagerminner KAN BESTILLESAnn-Sofie Godø og Åse Krystad11:00 - 16:15 Institusjoner og konsertsteder i Harstad og omegn

Tid

(Fredag) 11:00 - 16:15

Sted

Institusjoner og konsertsteder i Harstad og omegn

Mer

Om arrangementet

Ny produksjon spesialutviklet for Den kulturelle spaserstokken.

Send inn bestilling.
Mulighet for maks. 2 institusjonskonserter på dagtid.

Forestillingen er bygd opp rundt søstersjalusi, forelskelse, lengsel, sjømannsliv og ekteskap. Sangene er gode, gamle slagere, noen opprinnelig på norsk, andre på engelsk med oversettelser til nordnorsk skrevet av Åse Krystad. Sangene er valgt ut etter forslag fra flere eldre personer som utøverne intervjuet før de lagde manuset til forestillingen. Her vil eldre kjenne igjen mange slagere fra deres ungdom, som ”En grønnmalt benk i hagen”, ”True Love” eller ”Hva var vel livet uten deg”.

Ann-Sofie og Åse opptrer her både som musikere og skuespillere. Til de som er kjent med vår tidligere produksjon ”Happy Forties” kan vi si at ”Schlagerminner” videfører det samme utprøvde konseptet. På den første turneen i vår fikk forestillingen veldig god respons både fra eldre på institusjon og fra et mer blandet offentlig publikum.

Medvirkende:
Ann-Sofie Godø, piano/skuespill
Åse Krystad, sang/skuespill

Lokaler og ramme: kan settes opp på sykehjem, omsorgssenter, aktivitetssenter. Kan også brukes som offentlig konsert på kveldstid.

Tekniske krav: godt stemt akustisk piano. Øvrig teknikk og belysning tilpasses konsertstedet.

Varighet: 45 minutter. Musikerne kan spille maks. 2 forestillinger samme dag.

Arrangør

Kommuner, institusjoner og arrangører i Troms

X