September, 2018

27sep20:0022:00Susanne Lundeng med Band på Antikstore20:00 - 22:00 Antikstore, Lakselv

Tid

(Torsdag) 20:00 - 22:00

Sted

Antikstore, Lakselv

Flyplassveien, Lakselv

Mer

Om arrangementet

Susanne Lundeng med band til Finnmark

Siste uka i september får Finnmark besøk av Nord-Norges feledronning Susanne Lundeng, og hennes musikere. Susanne kom i vår med sitt 10. album, «Det va nære på», og det er musikk fra denne kritikerroste plata som står på plakaten for konsertene i Finnmark. Til denne turneen har Susanne satt sammen et nytt band med Erik Nylander på trommer og Nils-Olav Johansen på gitar, sistnevnte kjent fra Transjok og Farmers Market.

Det er 27 år siden Susanne Lundeng gjorde sin blendende entré på den norske folkemusikk-scenen med albumet «Havella» – tradisjonsmusikk fra Nord Norge fremført med virtuositet, innlevelse og en energi som kunne ta pusten fra en. Siden den gang har hun utviklet seg både som felespiller og som arrangør og komponist, men alltid med en forankring i sin nordnorske tradisjon. I vår kom Susanne med sitt 10. album «Det va nære på». ”- Det siste året har tekster uventa banka på – og æ har turt å åpne døra” sier Susanne selv.

Turneen i Finnmark er i regi av Folkemusikk Nord – landsdelens eget folkemusikksenter, og en del av Kultur i Troms. Konsertene gjennomføres i samarbeid med lokale konsertarrangører.

cc 250,- Forhåndssalg på Vipps ID 70654 (Antikstore) eller på Antikstore i forkant. Billetter selges også i døra dersom det er ledige plasser.

Vi legger opp til 45 plasser med/delvis med bord. Lam i pita med tyttebærrømme og chili (lokalprodusert Rydningen gårdsmat) kan forhandsbestilles for kr 165,- senest dagen før.

Facebook: https://www.facebook.com/events/229009377897957/

Foto: Guri Dahl

X