September, 2019

20sep19:0019:50"Velkommen, Regine" på Lyngseidet GjestegårdKonsertfortelling med Ann-Sofie Godø og Runa Bergsmo19:00 - 19:50 Lyngseidet Gjestegård

Tid

(Fredag) 19:00 - 19:50

Sted

Lyngseidet Gjestegård

Kjosveien 14, 9060 Lyngseidet

Mer

Om arrangementet

Regine Normann opplevde en dramatisk oppvekst og ungdomstid i Bø i Vesterålen og Breivika utenfor Harstad. Cellisten Runa Bergsmo og pianisten Ann-Sofie Godø lot seg fascinere av en skikkelse som opplever så mye vanskeligheter i sitt tidlige liv og allikevel reiser seg og blir til Nord-Norges første kjente kvinnelige forfatter. Slik ble konsertfortellingen «Velkommen, Regine» til.

Mye av forfatterskapet hennes er forankret i barndommen. Hvordan har barndomsårene formet denne sterke kvinnen som i godt voksen alder klarte å finne sin vei og følge drømmen mot alle odds? Runa og Ann-Sofie går dypt inn i hennes historie. De levendegjør hendelsene som preget den unge Regine, eller Sina som hun ble kalt, og fremhever det dramatiske med utrolig vakker musikk. En fengende og rørende forestilling skrevet for voksne, men som også kan appellere til barn og ungdom.

Se på videotrailer fra turneen i fjor

 

Medvirkende:
Ann-Sofie Godø – fortelling, piano
Runa Bergsmo – fortelling, cello, sang

 Varighet: ca. 50 minutter

Arrangør

Lyngseidet GjestegårdServeringssted i Lyngen, arrangerer konsert i restauranten928 56 221 Kjosveien 14, 9060 Lyngseidet

X