September, 2019

Dette er et gjentakende arrangement

17sep19:0019:50"Velkommen, Regine" uke 38 KAN BESTILLESKonsertfortelling med Ann-Sofie Godø og Runa Bergsmo19:00 - 19:50 Biblioteker / konsertlokaler i Nord-Troms

Tid

(Tirsdag) 19:00 - 19:50

Sted

Biblioteker / konsertlokaler i Nord-Troms

Mer

Om arrangementet

Konsertsteder ikke bestemt ennå – send inn bestilling om du vil arrangere denne konserten.

Regine Normann opplevde en dramatisk oppvekst og ungdomstid i Bø i Vesterålen og Breivika utenfor Harstad. Cellisten Runa Bergsmo og pianisten Ann-Sofie Godø lot seg fascinere av en skikkelse som opplever så mye vanskeligheter i sitt tidlige liv og allikevel reiser seg og blir til Nord-Norges første kjente kvinnelige forfatter. Slik ble konsertfortellingen «Velkommen, Regine» til.

Mye av forfatterskapet hennes er forankret i barndommen. Hvordan har barndomsårene formet denne sterke kvinnen som i godt voksen alder klarte å finne sin vei og følge drømmen mot alle odds? Runa og Ann-Sofie går dypt inn i hennes historie. De levendegjør hendelsene som preget den unge Regine, eller Sina som hun ble kalt, og fremhever det dramatiske med utrolig vakker musikk. En fengende og rørende forestilling skrevet for voksne, men som også kan appellere til barn og ungdom.

Se på videotrailer

 

Tekniske krav:
Forestillingen krever godt stemt akustisk piano eller flygel.
Det bør være et sceneareal foran pianoet der de medvirkende kan bevege seg når de agerer.

 

Medvirkende:
Ann-Sofie Godø – fortelling, piano
Runa Bergsmo – fortelling, cello, sang

 Varighet: ca. 50 minutter

Arrangør

Biblioteker og arrangører i Nord-Troms

X