April, 2018

12apr19:0020:30Virtuost SamspillDynamitt-duoen fra Ungarsk Nyttårskonsert tilbake med intimt men intenst program.19:00 - 20:30 Nordavindshagen

Tid

(Torsdag) 19:00 - 20:30

Sted

Nordavindshagen

Brøstadbotn

Mer

Om arrangementet

Pressebilder: Erika Toth, foto John Henry Stenhaug  –   Rune Larsen, foto John Henry Stenhaug

Et stort publikum i Sør-Troms, Midt-Troms og Nordland-kommuner grensende til Harstad ble i januar tatt med storm av fiolinist Erika Toth og fire fyrige gutter, i et eksotisk og til tider rytmisk utfordrende ungarsk nyttårsprogram. Landsdelsmusiker Erika Toth og akkordeonist Rune Larsen fra Stamsund stod for mye av forberedelsene til disse konsertene. Erika sørget blant annet for det ungarske grunnlaget, mens Rune ikke bare medvirket på akkordeon men bidro også med forbausende originale arrangementer av en del av repertoaret.

Erika og Rune har en helt spesielt kjemi og fortsetter nå samarbeidet i et duo-program med variert musikk fra ulike kanter av Europa. Erika har lang fartstid som landsdelsmusiker og er kjent for sin virtuositet og formidlingsglede. Rune har bl.a. uoffisiell verdensrekord i sammenhengende akkordeonspill på høyt nivå og uten å repetere noen låter – hele 24 timer holdt han på i Tromsø i 2009.

I «Virtuost samspill» presenterer duoen en fin blanding av sjangrer og stemninger, der publikum vil kjenne igjen mye, men også få en del overraskelser.

Konserten arrangeres i samarbeid med Dyrøy kommune og Dyrøy frivilligsentral.

Inngang kr. 200,- / barn og ungdom gratis.
Dørene åpner 18:30 for enkel servering (inkludert i billettprisen).

X