Pressebilder:

Arctimus trio, foto Øivind Arvola
Maria Moen Nohr, foto Karianne Grønbech
Espen Langvik – foto Lasse Jangås

 

Endelig er den tilbake! Høstens Operapub med Arctimus trio kommer senere på året enn vanlig, men den som venter på noe godt…
Denne gangen går turen til Lødingen, Harstad, Sjøvegan og Grovfjord. Våre tre landsdelsmusikere har med seg to sangere fra øverste hylle – sammen lover de vakker musikk og høy stemning.

Maria Moen Nohr er vokst opp i en sangerfamilie fra Kjerringøy i Nordland. Hun ble tildelt «Arvefølgeprisen» av Arve Tellefsen for Bodøs beste unge talent i en alder av 18 år. Hun har siden hatt flere roller på Operaen i Kristiansund, Trøndelag Opera og nærmere oss med NOSO. Høsten 2017 spilte hun hovedrollen Maria von Trapp i «Sound of Music» ved Hålogaland teater.

Espen har sunget ved de aller fleste operascener i Norge. Han var fast ansatt solist i Solistensemblet ved Nasjonaloperaen i mange år, hvor han gjorde roller som Figaro i Barberen i Sevilla, Greven i Figaros bryllup, Papageno i Tryllefløyten, Sharpless i Madama Butterfly og Benjamin Sigismund i Fjerde nattevakt. Espen jobber nå som operasjef ved Arktisk Filharmoni i Tromsø, og gleder seg over denne anledningen til å ta på seg sangerhatten igjen.

 

Turnérute uke 48:
Onsdag 27. nov. kl. 1900: Brygga Hotell, Lødingen. Billettbestilling.
Torsdag 28. nov. kl. 1130: «En smak av opera», lunsjkonsert – Galleri Nord-Norge, Harstad. Billettbestilling.
Torsdag 28. nov. kl. 2030: Utheim, Harstad. Billettbestilling.
Fredag 29. nov. kl. 2000: Maloneys Pub, Sjøvegan. Billettbestilling.
Lørdag 30. nov. kl. 1900: Huset i Havet, Grovfjord. Billettbestilling.

Produsent:
Dominique Guyot, 777 88 653 / 900 90 747, dominique.guyot@tromsfylke.no