Last ned produksjonskalenderen her: KiT høsttilbud 2018

 

Vi har nå publisert kalenderen for produksjoner med landsdelsmusikerne som kan bestilles fra Kultur i Troms.

Last ned PDF-dokumentet fra lenken ovenfor – der finner du vår produksjonskalender og en beskrivelse av hver enkelt produksjon. Du kan bla interaktivt fra kalenderen til en bestemt produksjon ved å klikke på ukenummeret eller tittelen på produksjonen.

 

Du vil se at utvalget er variert, både når det gjelder sjanger, besetning og målgruppe. Legg merke til at noen konserter og forestillinger stiller visse krav til spillestedet, f.eks. tilgjengelighet av et piano. Om du lurer på noe er det bare å spørre!

Bla i tilbudet, se om du finner noe som frister, og send oss dine ønsker. Periodene for hver turné er satt med utgangspunkt i kalenderen til de medvirkende, ta hensyn til de angitte datoer i dine ønsker.

 

Vi vil gjerne ha alle ønsker innen torsdag 12. april. Send mail til Dominique Guyot og Anders Søvik  / eller Terje Foshaug om det gjelder Fotefar.

Etter 12. april vil vi se på alle ønsker og finne ut hvorvidt de lar seg kombinere til en turné med en viss flyt. Det betyr at vi ikke kan love at alle ønsker blir oppfylt, men vi skal gjøre vårt beste!

 

Last ned produksjonskalenderen her: KiT høsttilbud 2018