I snart 40 år har landsdelsmusikerne reist på kryss og tvers av nordfylkene for å levere store opplevelser på små steder.

Det skal vi feire i hele 2019 med å sende på turné populære produksjoner som ”Operapub”, ”Du store mamelukk” eller ”Flygande kråka får alltid nåkka”, samt nyutviklede forestillinger som ”Velkommen, Regine” eller ”Schlagerminner”. Vårt tilbud omfatter forestillinger rettet mot publikum i alle aldersgrupper, fra barnehage til sykehjem via pub og bibliotek.

Har du lyst til å arrangere en konsert? I vår digitalbrosjyre finner du en oversikt over planlagte turneer, satt sammen i en kalender. Hvis du blar videre kan du lese detaljer om hver enkelt produksjon, og med et tastetrykk kan du melde din interesse og komme i dialog med den ansvarlige produsenten.

Foreløpig er det i hovedsak konsertene med Arctimus (Erika Toth, Runa Bergsmo, Ann-Sofie Godø, sammen eller i ulike konstellasjoner) og Fotefar (Lena Jinnegren, Ragnhild Furebotten og Bendik Lund Haanshus) som er ført inn i kalenderen. Flere vil komme etter hvert. Denne brosjyren vil bli oppdatert fortløpende og du finner til enhver tid den siste utgaven på nett. Du kan også laste den ned for å skrive den ut. Vil du dele den med andre potensielt interesserte er det bare å dele lenken – enkelt, raskt og plassbesparende.

Landsdelsmusikerne kan også leies inn enkeltvis til såkalte assistanseoppdrag eller musikertjeneste. Denne muligheten kan du benytte deg av om du planlegger en konsert med lokale musikere og/eller sangere og ønsker å forsterke besetningen med noen av våre musikere. Her kan du laste ned et søknadsskjema.